A Tutor LMS egy teljesség igényével összerakott, sok-sok funkciót magában foglaló ütős WordPress bővítmény, amellyel tanfolyamokat készíthetünk, majd adhatsz el általa online, könnyedén. Ennek a tanfolyami rendszernek az összes funkciója egy tökéletes piacteret alkot. A következőkben megérted, miért fantasztikus ez a bővítmény és miért ajánljuk Neked.

Tudsz vele kvízeket, interaktív leckéket, ütős üzleti jelentéseket, sőt még statisztikákat is készíteni—erre a Tutor a legjobb ingyenes megoldás. Kezeld, adminisztráld a tanfolyamaidat, és szerezz belőlük bevételt anélkül, hogy egy kicsit is értened kellene a kódoláshoz. 

A Tutor teljesen ingyenes WordPress bővítmény, de lehetőséged van prémium kiegészítőket is használni. A fizetős kiegészítőkkel tudsz tanúsítványokat kiállítani, e-mail értesítéseket küldeni, bevásárlókocsi funkciót beépíteni. 

Alkosd meg, szabd testre, kezeld és add el az online tanfolyamatmaidat. Erre ez a tanfolyami rendszer, ami ráadásul ingyenes is, kiválóan alkalmas.

Tanfolyamépítő, ami a te igényeidre lett kialakítva

A tanfolyamokhoz csatolni tudsz mellékleteket, idézeteket, szemelvényeket, további adatokat, a kurzuskövetelményeket, összefoglalót, video bannareket. A tanfolyam alá tartozó összes leckéhez tudsz videot csatolni. 

Okos tanfolyam és leckekezelő

Egy csomó funkció áll rendelkezésekre, amelyekkel könnyen, egyszerűen tudod telepíteni, kezelni, ellenőrizni a tanárok, hallgatók profiljait, a tanfolyamokat és leckéket. Lehetőség van arra, hogy a felhasználók számára korlátozási lehetőségeket állíts be.

A tanfolyami rendszer tanulói kezelőfelülete

Minden tanfolyami rendszerbe regisztrált tanulónak van egy hallgatói kezelőfelülete, amelyen láthatja a tanfolyam elvégzésének állapotát, hol tart az előrehaladásban, látja az értesítéseit, a számára küldött bejelentéseket, vagy egyéb információkat, amiket az admin vagy a tanárok küldtek számára. 

Tanári profil

Regisztrációs űrlapokat állíthatsz be az oktatók számára. Felülvizsgálhatod a tanárok profiljait, és nekik maguknak is vannak egyéni beállításokra lehetőségeik. 

Multimédia mellékletek

A tanulók is tudnak feltölteni videókat, amelyek a Vimeon illetve a Youtube-on vannak elhelyezve. A tanfolyamod elején el tudsz helyezni bemutatkozó videót, és a videók időtartamát is fel tudod tüntetni. 

Kérdés típusok

Kérdéseket tudsz összeállítani a tudáspróbákhoz. 10 féle kérdés típusból válogathatsz. Pl igaz, hamis, több választási lehetőséget, egyetlen választási lehetőség, szöveges válaszadás stb. Sőt lehetőséged van előre megadott válaszokat is létrehozni, így kvázi önmagát tudja ellenőrizni a hallgató. Kivételt képez ez alól a szöveges válaszadás lehetősége, ott rád is szükség van.

Tanulói kérdések

A tanfolyamra való beiratkozás előtt a hallgatóknak kérdéseket tehetnek fel, érdeklődhetnek a kurzus részletei iránt. Ez egy hasznos funkció, mivel van lehetőséged ösztönözni őket ezekkel az interakciókkal és végső soron javíthatod a konverziós arányt. 

E-mail értesítések

A tanulók és a tanárok közötti e-mailezés lehetősége automatikusan rendelkezésre áll a Tutorban. El tudod küldeni a tanulóknak a beiratkozáshoz szükséges űrlapot, a kurzus teljesítéséről szóló igazolást, valamint a kvízkérdésekre adott válaszaikat és kiküldheted számukra  a kiértékelést követően.

Tanfolyami rendszer a WooCommrece erejével

Mivel a Tutor integrálva van a WooCommerce-szel (ami magát a webshop fukciót látja el – tehát az értékesítés folyamatát bonyolítja le. A WooCommerce-ről ebben a cikkünkben olvashatsz). Láthatod az eladási adataidat, a teljesített befizetéseket, a függőben lévőket. Kiadhatsz kedvezményre jogosító kuponokat, PDF formátumban számlákat tudsz küldeni. A WooCommerce segítségével figyelheted és javíthatod az marketingedet és eladásaidat. 

Bevételek elosztása

A Tutor lehetőséget ad arra, hogy a bevételeket, jutalékokat eloszd az admin és az oktatók között. Könnyen be tudod állítani a bevétel elosztását százalékokban, be tudod állítani a levonandó díjakat. Az bevételi adatokat grafikus megjelenítésére is van lehetőség. 

Egyszerű kivonási módszer

Az elvonási opció segít egyszerűen kezelni a levonásokat. Erre azért van szükség, mert előre meg tudod határozni azt a minimum összeget, ami a banki átutalások díjára, a PayPal díjára meg kell hagynod. A kezelőfelületen könnyen áttekinthetőek a levonásokról szóló információk, a jelenlegi egyenleged, a függőben lévő, a teljesített levonások, egyszóval a teljes statisztika elérhető.

Tartalom bevitele és védelme

A tanfolyamokat a Gutenberg szerkesztővel készítheted, amit ha WordPresst használsz, már ismert számodra, de mi az oktató anyagainkkal erre is megtanítunk. Ráadásul a feltöltött tanfolyamaidat biztonságban tudhatod. Nem tudják illetéktelenek kimásolni és megtekinteni a videók linkjét. Csak a beiratkozott tanulók tekintik meg azokat és csak a tanfolyami felületen. 

Remélem kedvet csináltunk és te is elgondolkodsz, hogy eladd a tudásod online. Ebben segíteni tudunk neked. 

Különleges ajánlat!

Egy online kurzusban abban támogatlak, hogy miként valósítsd meg az Online ötleteidet. A kurzushoz örökös hozzáférést kapsz!

Forrás:

wordpress.org

Kép forrása:

Freepik.com