Online tanfolyami rendszer kiépítése

Ha úgy érzed, itt az ideje a tudásodat az online világban értékesítni, akkor jó helyen vagy!

Személy szerint rajongok az online tanfolyamokért. Ma már nem is tudom elképzelni másként a tanulás folyamatát.

Miközben a tanulóid megveszik az anyagaidat és ezáltal értéket adsz át nekik, te magad egy újabb tanfolyamon dolgozhatsz vagy a gyermekeddel foglalkozhatsz…

Online tanfolyami rendszer - kellegyhonlap.hu

Oktatói szabadság:

  • Hely- és időfüggetlen vállalkozás építhető ki. Akkor készíted a tanfolyamot, amikor a legjobb neked és ott hozod létre, ahol a legkényelmesebb.
  • Hihetetlen szabadságot ad, ha előre legyártott tanfolyamokat értékesítesz. Ha úgy szeretnéd, nem kell folyton jelen lenned.
  • Videókat már a legegyszerűbb módon létre tudod hozni, amennyiben videós tanfolyamot szeretnél.
  • Azt tudsz létrehozni és ahogy csak szeretnéd. Keverhet a képzés módját és idejét is. Teljes a szabadság!
  • Színesítheted élő webinárokkal vagy hanganyagokkal.
  • A tudásodból számtalan képzést valósíthatsz meg. Rájössz menet közben, hogy valójában 1 tanfolyamot szerettél volna létrehozni, de 3 lett belőle.
  • Kiapadhatatlanná tudsz válni.

Tanulói szabadság:

Ha úgy alakítod ki, akkor tanulnak a hallgatók, amikor csak akarnak.

  • Olyan tempóban tudnak haladni, ahogy nekik jó, amennyiben te ezt jóváhagyod.
  • A tanulókat közösségekbe is hívhatod, ahol egymás támogatásával magasabb szintre juthatnak.

Írj üzenetet!

Az űrlap kitöltése után felvesszük veled a kapcsolatot és egy űrlap segítségével felmérjük a pontos igényeidet. Ha pedig nehézséged van még ezzel kapcsolatban is, akkor konzultálni fogunk.

Ajánlatot kérek a következőkre:

Adatvédelmi tájékoztató:

5 + 4 =

Nagy Ágnes - kellegyhonlap.hu

Nagy Ági vagyok – az online világ megszállottja

Már fiatal koromban is elvarázsolt a számítógépek világa, akkoriban ez még csak a játékok szintjén valósult meg. Azóta az Internet és annak varázslatos világa teljesen magával ragadott.

KÜLDETÉSEM:

Legfontosabb a számomra, az ügyfeleim elégedettsége. Tudom, ez elég közhelyes…

 

De én addig nem nyugszom, míg tökéletes nem lesz a munkám. Tehát nálam nincs mellébeszélés, félbehagyott feladat, fel nem vett telefon és nem tűnök el, ha szükség van rám.

A weboldalak, amiket kiadok a kezeim közül mind-mind értéket képviselnek. Úgy tekintek rájuk, mint egy virtuális üzletre, ahová ugyanúgy betér a vásárló, az érdeklődő, mint egy “hagyományos” üzletbe.

Szépen végigvezetem az weboldalon, megfogom a kezét, hogy meglegyen a bizalom. Ez a legfontosabb!

Az online világban a bizalom kiépítése a legfontosabb feladatunk, hiszen itt sokkal nehezebb személyes kapcsolatot kialakítani.

Ezért használom az online marketinget, a személyes tapasztalataimat és megérzéseimet egyszerre, hogy a látogató-vevő bizalmát elnyerjem, így az ügyfelem elégedettek legyenek!

Végülis ezért csináljuk az egészet, nem?

AJÁNLÁSOK, REFERENCIÁK

Ágit olyan vállalkozóknak ajánlom, akik nem a sablonos megoldásokat keresik. Ágival nem együtt dolgozol, hanem együtt lélegzel az egész folyamat alatt. A vidámsága, a munka iránti alázata maximális kreativitással és pontossággal egyesül. Fantasztikus, példaértékű nő és nagyon jó szakember! Személy szerint nagyon sajnáltam, mikor a közös projektünk véget ért de tudom, hogy meg fogom keresni őt, mert függőséget okoz! Ha valami egyedit keresel, egy percig se gondolkozz tovább. Szeretettel ajánlom.🥰

Kozák-Ágó Szilvia

life coach, mozaikcsalád mentor, tanácsadó

Hálás vagyok Nagy Áginak, aki a weboldalamat elkészítette.

Laikusként azt gondoltam, hogy klikk-klakk, néhány kattintás, pár mondatos megbeszélés, és már el is készül egy honlap, egy értékesítési felület, egy banki utalásos rendszer.

Be kell látnom tévedtem, ez van, amikor olyanról alkotunk véleményt, amiről fogalmunk sincs.

Nem vitás, nagyon komoly háttérmunka zajlott a kulisszák mögött.

Ebben volt segítségemre a Kell egy Honlap – Szenvedélyes vállalkozóknak csapata, akik a gondolat megszületésétől a honlap elkészültéig teljes gőzzel dolgoztak, tevékenykedtek.

Ági a kreatív ötleteivel, szuper megoldásokkal, egy igazán átlátható, letisztult honlapot hozott létre. Én elképzeltem, ő megvalósította.

Nagyon köszönöm Ági a lelkiismeretes, kitartó, és ötletekkel teli hozzáállásodat, munkádat, és azt, hogy ilyen redkívül segítőkész és türelmes voltál mindenben.

Szeretettel ajánlom mindenkinek, akik szép, gyorsan és színvonalasan elkészített weblapot szeretnének.

Vargáné Bende Erika

jógaoktató, Ananda Jógastúdió

Korrekt, megbízható, pontos és hozzáértő csapat, akik a megrendelő igényéhez és pénztárcájához igazodva szolgáltatnak. Ráadásul az elvégzett munka után sem hagynak magadra. 🤗😊 Szívből ajánlom mindenkinek, aki egy színvonalas honlapot szeretne, ami tényleg működik és még gyors is. Köszönöm, hogy mindig örömmel tölt el, ha felnézek a honlapomra. 🥰 😁😽
Takács Viktória

Integrál szemléletű ÖNfejlesztő, családállító