Weboldal / webshop készítés – Gondolatmenet

 

Nagy Ágnes vagyok, a Kell egy Honlap! alapítója, projektmenedzser, online vállalkozási stratéga és webfejlesztő.

2 webfejlesztő kollégámmal dolgozunk azon, hogy olyan weboldalakat készítsünk, mely alapvetően és hűen tükrözik azt a minőséget, melyet a vállalkozásod kínál az ügyfelei számára.

A weboldalakat mindig úgy alakítjuk ki, hogy a megrendelő szellemisége és üzenete kifejezést nyerjen. A látogató amikor megérkezik, egyből tudja, hogy jó helyen jár. Itt meg fogja találni a problémáira a választ és a megoldást.

A weboldal az Online Világ bázisa, ehhez kapcsolódnak a további felületek, úgymint a Facebook, Instagram stb.

A weboldalt nem a konkurenciádnak készítjük, hanem a látogatóidnak, a vásárlóidnak!

  Kell egy Honlap

  Miért minket válassz?

  Az alábbiakban olyan tényezőket mutatok be, amelyek kiemelnek más webfejlesztők közül, továbbá azt is, hogyan tudok a segítségedre lenni a teljes webfejlesztési projektben:

  Közvetítő szerep

  Én vagyok az a személy, akivel közvetlenül kommunikálhatsz, és aki át tudja fordítani a hétköznapi nyelven elmondott kéréseidet a webfejlesztők számára érthető kommunikációvá. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a technikai részletek miatt, vagy próbálnod megtalálni a helyes kifejezéseket a fejlesztőkkel való beszélgetések során.

  Az igényeid megértése

  Fontos számomra, hogy alaposan megismerjem az igényeidet és az üzleti céljaidat, hogy a lehető legjobb weboldalt tudjuk készíteni számodra. Az igényeidre való ráhangolódás segít abban, hogy olyan funkcionalitást és design elemeket tudjak javasolni, amelyek megfelelnek az elvárásaidnak és a céged profiljának.

  Tapasztalat és szakértelem

  Azáltal, hogy együtt dolgozom profi webfejlesztőkkel, akik komoly tapasztalattal rendelkeznek a területen, biztosíthatom, hogy a weboldalad a legmagasabb minőségben készüljön el. A csapatomban dolgozó szakemberek kiváló tudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, így garantálni tudom a technikailag kifogástalan és esztétikus megoldásokat.

  Egyedi design és felhasználói élmény

  Nagyon fontosnak tartom az egyedi design elemeket és a felhasználóbarát élményt. Az igényeidre alapozva egyedi, vonzó és professzionális weboldalt tudunk tervezni és kialakítani, amely kitűnik a piacodon. A weboldalad célja, hogy tükrözze a vállalkozásod stílusát és értékeit, miközben optimális felhasználói élményt nyújt.

  Hatékony kommunikáció és projektmenedzsment

  Az eredményes weboldal készítéshez elengedhetetlen a hatékony kommunikáció és projektmenedzsment. Számíthatsz rám, hogy szorosan együttműködöm veled és a webfejlesztőkkel az egész folyamat során. Biztosítom, hogy a felmerülő kérdéseidre és igényeidre gyorsan és hatékonyan válaszolok, és gondoskodok arról, hogy a projekt időben és a költségvetés keretein belül valósuljon meg.

  Mi nem árulunk zsákbamacskát!

  Az áraink teljesen publikusak. Viszont mindenképpen árajánlatot készítünk, melyet egy online dokumentum formájában kapsz meg e-mailben. Az árajánlat alapja pedig egy igényfelmérő űrlap, melyet elküldünk Neked, ha felveszed velünk a kapcsolatot!

  A projekt után sem hagylak egyedül

  Egy komplett lejátszási listát kapsz tőlem. Mit is jelent ez?

  A weboldalakat, amiket fejlesztünk a legtöbb ügyfelünk maga is szeretné kezelni, ezért használati útmutatót készítettem.

  Az útmutatók videós formában jelennek meg, vagyis képernyővideók, ahol hétköznapi nyelven magyarázom el neked, mit és hogy kell csinálnod.

  Itt egy mintavideó:

  Néhány fontos gondolat a weboldal fejlesztéséhez

  • A weboldalkészítés során felhasználjuk az Online Marketing tanulmányainkat és a Keresőoptimalizáló (SEO) tudásunkat. Ennek célja, hogy a látogató kezét megfogjuk és végigvezessük az weboldalon.
  • A weboldalt mindig úgy kell elképzelni, mint egy saját üzletet, ahová betér a vevő, látogató és neked meg kell őt szólítani. Ehhez technikai elemeket fogunk felhasználni.
  • A tartalom és a képek feltöltése egy nagyon fontos folyamat, hiszen a lényeg ebben rejlik, ennek tökéletes elhelyezése kulcsfontosságú egy weboldalon.
  • A hírlevélrendszer kiépítésével a birtokában leszel egy egyre növekvő bázisnak, akikkel közvetlenül is tudsz kommunikálni. Ennek kialakításához is online marketing tudás kell. (opcionális)
  • Mindig kiemelem, hogy blogolni nagyon ajánlott, hiszen ez egy ingyen forrás, amivel jóbarátok lehetünk a Google-lel. Ehhez tanácsokkal is ellátunk.
  • A látogatottságot mérni szintén nagyon ajánlott, anélkül nem vagyunk tisztában, hogy mi történik az oldalunkon. A Google Analyticsből tisztán látjuk a látogatóinkat, őket hirdetésekkel tudjuk visszacsalogatni.
  • A webshop kialakításánál figyelembe kell venni, hogy a látogató fél és bizonytalan. Ezért egy tartalmas és bizalomgerjesztő weboldalt kell létrehozni. A webshopnak rendkívül egyszerűnek és letisztultnak kell lenni, hogy a látogató játszi könnyedséggel tudjon vásárolni és ne hátráljon meg az utolsó pillanatban.
  • A weboldalak fejlesztése során figyelemmel kísérem a fejlődésüket. Mindig az adott igényekhez igazodunk, de ha kell, kiállunk az igazunkért. Mindezt azért, mert Mi a webfejlesztéshez értünk, Te pedig a saját szakmádhoz!

  Mi nem árulunk zsákbamacskát!

  Az áraink teljesen publikusak. Viszont mindenképpen árajánlatot készítünk, melyet egy online dokumentum formájában kapsz meg e-mailben. Az árajánlat alapja pedig egy igényfelmérő űrlap, melyet elküldünk Neked, ha felveszed velünk a kapcsolatot!