Referenciák

Most lépjünk a tettek mezejére. A weboldalakat szívvel-lélekkel készítem, készítjük. Hiszen további két nagyszerű webfejlesztő kolléga is erősíti a csapatot.

Ajánlások

Ágitól és csapatától nagyon profi szolgáltatást kaptam. Pontosan azt, amit kértem, és amire szükségem volt. És ez azt gondolom, nagy szó (sajnos) bármilyen területen, a honlapkészítés területén pedig abszolút kiemelkedő! Bárkinek tudom javasolni az egész csapatot, aki egy online brandet szeretne építeni a honlapjával.

Szilágyi Balázs

tulajdonos, Honlapra Fel Oktatási Kft.

Ismerősöm ajánlotta Ágit! Gyors, precíz, pontos és nagyon profi! Örülök, hogy egy ilyen nagyszerű csapat készítette a webshopomat! Egyszerűen fantasztikus lett! Jó szívvel ajánlom mindenkinek! Ezúton is köszönöm a rengeteg munkát és segítséget! 🙂

Tóth Dóri

tulajdonos, DressyDream webshop

Korrekt, megbízható, pontos és hozzáértő csapat, akik a megrendelő igényéhez és pénztárcájához igazodva szolgáltatnak. Ráadásul az elvégzett munka után sem hagynak magadra. 🤗😊 Szívből ajánlom mindenkinek, aki egy színvonalas honlapot szeretne, ami tényleg működik és még gyors is. Köszönöm, hogy mindig örömmel tölt el, ha felnézek a honlapomra. 🥰 😁😽
Takács Viktória

Integrál szemléletű ÖNfejlesztő, családállító

Az elkészült honlap megjelenésével nagyon elégedettek vagyunk. A honlap kialakítási szakában is nagyon együttműködő volt a csapat, türelemmel viszonyultak hozzánk, teljesen laikus megrendelőkhöz. A végeredmény pedig magáért beszél! Másoknak is ajánlom a céget, amennyiben egy igényes honlapot szeretnének viszontlátni.

Dr. Hampel Ferenc

tulajdonos, Collagenius Kft.

Hálás vagyok Nagy Áginak, aki a weboldalamat elkészítette.

Laikusként azt gondoltam, hogy klikk-klakk, néhány kattintás, pár mondatos megbeszélés, és már el is készül egy honlap, egy értékesítési felület, egy banki utalásos rendszer.

Be kell látnom tévedtem, ez van, amikor olyanról alkotunk véleményt, amiről fogalmunk sincs.

Nem vitás, nagyon komoly háttérmunka zajlott a kulisszák mögött.

Ebben volt segítségemre a Kell egy Honlap – Szenvedélyes vállalkozóknak csapata, akik a gondolat megszületésétől a honlap elkészültéig teljes gőzzel dolgoztak, tevékenykedtek.

Ági a kreatív ötleteivel, szuper megoldásokkal, egy igazán átlátható, letisztult honlapot hozott létre. Én elképzeltem, ő megvalósította.

Nagyon köszönöm Ági a lelkiismeretes, kitartó, és ötletekkel teli hozzáállásodat, munkádat, és azt, hogy ilyen redkívül segítőkész és türelmes voltál mindenben.

Szeretettel ajánlom mindenkinek, akik szép, gyorsan és színvonalasan elkészített weblapot szeretnének.

Vargáné Bende Erika

jógaoktató, Ananda Jógastúdió

Nagyszerű élmény volt együtt dolgozni a Kellegyhonlap.hu csapatával! Amikor először kapcsolatba léptem velük, azonnal éreztem a kreatív és nyitott szemléletet, különösen a technikai területen.

A csapat teljesen nyitott volt az új technológiák és megoldások kipróbálására, és ezeket könnyedén integrálták a projektbe. Bármilyen bizonytalanságot részemről, empatikusan és segítőkészen kezeltek. Gyorsan és hatékonyan válaszoltak minden kérdésemre, és mindig éreztem, hogy az ügyem fontos számukra.

Az egyszerűség és a professzionalizmus jellemezte a kommunikációt, ami nagyban hozzájárult a projekt sikeréhez.

A Kellegyhonlap.hu csapata valóban fantasztikus munkát végzett, és örömmel ajánlom őket mindenkinek aki egyedi és kifinomult weboldalt szeretne létrehozni!

Kravalik Brigitta

tulajdonos, Art of Life Therapy (Canada)

Ágit olyan vállalkozóknak ajánlom, akik nem a sablonos megoldásokat keresik. Ágival nem együtt dolgozol, hanem együtt lélegzel az egész folyamat alatt. A vidámsága, a munka iránti alázata maximális kreativitással és pontossággal egyesül. Fantasztikus, példaértékű nő és nagyon jó szakember! Személy szerint nagyon sajnáltam, mikor a közös projektünk véget ért de tudom, hogy meg fogom keresni őt, mert függőséget okoz! Ha valami egyedit keresel, egy percig se gondolkozz tovább. Szeretettel ajánlom.🥰

Kozák-Ágó Szilvia

life coach, mozaikcsalád mentor, tanácsadó

Ági nagyon nagyon odafigyel arra, mit is szeretnék a honlappal, ugyanakkor nem téveszti szem elől, hogy mi az, ami valóban működik. Azon van, hogy ezt két tényezőt összehozza, hogy egy igazán nagyszerű dolog szülessen. Rendkívül alapos, összeszedett. Szívvel- lélekkel dolgozik.

Dr. Illés Nóra

gyógyszerész-egészségmentor, Harmónia Medicina

Ajánlással érkeztem Ágihoz, aki elkészítette a honlapomat. Megbízható, precíz, kreatív, kedves személyisége a munkában is tükröződött.
Köszönöm szépen Neked:
Bozsik Anita Arany Varázs 🙂💝
Bozsik Anita

tulajdonos, Aranyvarázs

Készen állsz egy új honlap indítására?

Vagy szeretnéd a régit felújítani?
Ajánlatot kérek!