Ha szeretnéd eladni termékeidet, szolgáltatásaidat a világhálón, és nem akarod a vásárlási feladatokat 0-24 órában te magad felügyelni akkor a Salesautopilot szoftverre van szükséged. 

Lássuk miért is lehet ez a szoftver, Neked, kisvállalkozónak hasznos? Milyen sok előnyt jelenthet számodra? 

Teljesen önállóan működő eladási folyamat

Ha csak néhány terméked, szolgáltatásod van, akkor a legésszerűbb döntés a teljes eladási folyamatot SalesAutopilotban felépíteni. Még webshop motorra sincs szükség. Ez a szoftver képes megrendeléseket rögzíteni, kuponkedvezményeket kezelni, automatikusan számlázni, –vagyis mindent, ami neked az online eladáshoz szükséges. 

Cégünk fejlesztette a Collagenius.hu weboldalt. Csak egy terméket forgalmaznak, nekik is a legjobb választás volt a SalesAutopilot.

Webshop integráció

A SalesAutopilot-ot integrálni tudod a legismertebb webshop motorokkal pl: Shoprenter, WooCommerce, Unas. Ezáltal a webshopodban leadott megrendelések adatai automatikusan továbbítódnak SalesAutopilot fiókjába. 

Kosárelhagyáskori email automatizmus-Shoprenter

Ha Shoprenter webshopmotort használsz, akkor be tudod állítani, hogy a kosárelhagyók e-mail címe automatikusan átkerüljön a SalesAutopilot-ba. Így lehetőséged lesz felvenni a kapcsolatot a már “majdnem vásárlóiddal” is, és ösztönözheted őket, hogy fejezzék be a megkezdett vásárlást.

Újravásárlást ösztönző kampány

Létre tudsz hozni a korábban nálad vásárlók számára egy ismételt vásárlásra ösztönző kampányt! Küldhetsz emailt, SMS-t. És mindezt személyre is lehet szabni az előzőleg vásárolt termékek szerint, érdemes hasonló terméket felajánlani. 

Vásárlóid elégedettségének mérése

Meg tudod kérdezni vásárlóidat a vásárlási élményeikről. Így azt is látni fogod, hogy milyen pontokon szükséges vállalkozásodat fejleszteni. Elégedett vevőidtől Google vagy Facebook oldaladra értékeléseket is gyűjthetsz. 

Vásárlási történet alapú e-mail kommunikáció

Minden korábbi vásárlás adatát be tudod tölteni a szoftverbe, így ezen korábbi adatok alapján is készíthetsz a vásárlási történettől függő automatizált kampányokat. Például ha valaki X terméket vásárolt, annak az Y terméket ajánlhatod. Ha valaki többször vásárolt, mint Z alkalom, annak mehet az X termék ajánlata. 

Automatikus számlázás

Lehetőséged van a szoftver segítségével díjbekérőket és számlákat kiállítani. Jelenleg 6 különböző számlázó szoftverrel (Számlázz.hu, Billingo, Számlázz.könnyen, szamlazoprogramom.hu, Cashman, Freshbooks) van integrálva a SalesAutopilot –Pár kattintással létre tudod hozni az összekötést. Más számlázószoftverrel is összeköthető a SalesAutopilot, de ehhez egyedi fejlesztésre van szükség.

Átutalásos számlák gyors beérkeztetése

A díjbekérő alapján utalt összegekről –ami akár több száz tétel is lehet—egyszerre tudsz számlákat kiállítani.  Sőt az is lehetséges, hogy ezek a számlák azonnal kiküldésre is kerüljenek a vásárlóknak emailben.  

Fizetési emlékeztető rendszer átutalásos számlákhoz

Létre lehet hozni automatikus fizetési emlékeztetőket. Ez azért hasznos, mert emlékezteti az ügyfelet a közelgő fizetési határidőre. 

Csomagküldő partner integráció

A Webshippy csomagküldő szolgáltatással is integrálható a SalesAutopilot. A megrendelt termékeid csomagolása és feladása a te közreműködésed nélkül történhet. Lesz értesítsed a SalesAutopilotba a csomag kézbesítéséről vagy a sikertelen kézbesítésről is. 

Kosárérték növelő ajánlat

Amikor valaki vásárolni készül nálad és elérkezik a kosárhoz, egy új, kapcsolódó termék felkínálásával megnövelheted a kosárértéket. A kapcsolódó termék elfogadásához csak egyet kell kattintania a vásárlónak. 

Bankkártyás fizetés nyolc féle szolgáltatóval

Néhány kattintással nyolc féle bankkártyás fizetési szolgáltató rendszerét lehet integrálni: Otp Bank, Simple Pay, CIB Bank, Paypal, Barion, Wirecard, Sage Pay, Braintree

Félbehagyott kártyás fizetés utáni emlékeztető

Ha egy vásárlód félbe hagyta a vásárlást, akkor be lehet állítani automatikus emaileket. Ekkor a szoftver automatizáltam kommunikáni fog az ügyféllel és lehetőséget biztosít a bankkártyás fizetés újraindítására egy linken keresztül. 

Előfizetéses rendszer 

A SalesAutopilot segítségével előfizetéses rendszert is létre lehet hozni—automatikus bankkártyás fizetéssel. 

Csomagpontos szállítási módok

Ezzel a szoftverrel leadott rendelések esetében lehetőség van kézbesítési lehetőségként megadni a Pick-Pack Pontot, GLS csomagpontot és az MPL Posta Pontot is. 

Kezdd el használni a SalesAutopilotot még ma, annál is inkább, mert ezt ingyen is megteheted.

Segítünk neked!

Kérd a segítségünket és a teljes ügyintézést levesszük a válladról! Segítünk felépíteni a teljesen automatizált online vállalkozásodat. Még kérdésed lenne? Tedd fel az űrlap kitöltésével!

Különleges ajánlat!

Egy online kurzusban abban támogatlak, hogy miként valósítsd meg az Online ötleteidet. A kurzushoz örökös hozzáférést kapsz!

Forrás: Salesautopilot.hu

Kép forrása: Freepik.com