Ha szeretnéd eladni termékeidet, szolgáltatásaidat a világhálón, és nem akarod a vásárlási feladatokat 0-24 órában te magad felügyelni akkor a Salesautopilot szoftverre van szükséged. 

Lássuk miért is lehet ez a szoftver, Neked, kisvállalkozónak hasznos? Milyen sok előnyt jelenthet számodra? 

Teljesen önállóan működő eladási folyamat

Ha csak néhány terméked, szolgáltatásod van, akkor a legésszerűbb döntés a teljes eladási folyamatot SalesAutopilotban felépíteni. Még webshop motorra sincs szükség. Ez a szoftver képes megrendeléseket rögzíteni, kuponkedvezményeket kezelni, automatikusan számlázni, –vagyis mindent, ami neked az online eladáshoz szükséges. 

Cégünk fejlesztette a Collagenius.hu weboldalt. Csak egy terméket forgalmaznak, nekik is a legjobb választás volt a SalesAutopilot.

Webshop integráció

A SalesAutopilot-ot integrálni tudod a legismertebb webshop motorokkal pl: Shoprenter, WooCommerce, Unas. Ezáltal a webshopodban leadott megrendelések adatai automatikusan továbbítódnak SalesAutopilot fiókjába. 

Kosárelhagyáskori email automatizmus-Shoprenter

Ha Shoprenter webshopmotort használsz, akkor be tudod állítani, hogy a kosárelhagyók e-mail címe automatikusan átkerüljön a SalesAutopilot-ba. Így lehetőséged lesz felvenni a kapcsolatot a már “majdnem vásárlóiddal” is, és ösztönözheted őket, hogy fejezzék be a megkezdett vásárlást.

Újravásárlást ösztönző kampány

Létre tudsz hozni a korábban nálad vásárlók számára egy ismételt vásárlásra ösztönző kampányt! Küldhetsz emailt, SMS-t. És mindezt személyre is lehet szabni az előzőleg vásárolt termékek szerint, érdemes hasonló terméket felajánlani. 

Vásárlóid elégedettségének mérése

Meg tudod kérdezni vásárlóidat a vásárlási élményeikről. Így azt is látni fogod, hogy milyen pontokon szükséges vállalkozásodat fejleszteni. Elégedett vevőidtől Google vagy Facebook oldaladra értékeléseket is gyűjthetsz. 

Vásárlási történet alapú e-mail kommunikáció

Minden korábbi vásárlás adatát be tudod tölteni a szoftverbe, így ezen korábbi adatok alapján is készíthetsz a vásárlási történettől függő automatizált kampányokat. Például ha valaki X terméket vásárolt, annak az Y terméket ajánlhatod. Ha valaki többször vásárolt, mint Z alkalom, annak mehet az X termék ajánlata. 

Automatikus számlázás

Lehetőséged van a szoftver segítségével díjbekérőket és számlákat kiállítani. Jelenleg 6 különböző számlázó szoftverrel (Számlázz.hu, Billingo, Számlázz.könnyen, szamlazoprogramom.hu, Cashman, Freshbooks) van integrálva a SalesAutopilot –Pár kattintással létre tudod hozni az összekötést. Más számlázószoftverrel is összeköthető a SalesAutopilot, de ehhez egyedi fejlesztésre van szükség.

Átutalásos számlák gyors beérkeztetése

A díjbekérő alapján utalt összegekről –ami akár több száz tétel is lehet—egyszerre tudsz számlákat kiállítani.  Sőt az is lehetséges, hogy ezek a számlák azonnal kiküldésre is kerüljenek a vásárlóknak emailben.  

Fizetési emlékeztető rendszer átutalásos számlákhoz

Létre lehet hozni automatikus fizetési emlékeztetőket. Ez azért hasznos, mert emlékezteti az ügyfelet a közelgő fizetési határidőre. 

Csomagküldő partner integráció

A Webshippy csomagküldő szolgáltatással is integrálható a SalesAutopilot. A megrendelt termékeid csomagolása és feladása a te közreműködésed nélkül történhet. Lesz értesítsed a SalesAutopilotba a csomag kézbesítéséről vagy a sikertelen kézbesítésről is. 

Kosárérték növelő ajánlat

Amikor valaki vásárolni készül nálad és elérkezik a kosárhoz, egy új, kapcsolódó termék felkínálásával megnövelheted a kosárértéket. A kapcsolódó termék elfogadásához csak egyet kell kattintania a vásárlónak. 

Bankkártyás fizetés nyolc féle szolgáltatóval

Néhány kattintással nyolc féle bankkártyás fizetési szolgáltató rendszerét lehet integrálni: Otp Bank, Simple Pay, CIB Bank, Paypal, Barion, Wirecard, Sage Pay, Braintree

Félbehagyott kártyás fizetés utáni emlékeztető

Ha egy vásárlód félbe hagyta a vásárlást, akkor be lehet állítani automatikus emaileket. Ekkor a szoftver automatizáltam kommunikáni fog az ügyféllel és lehetőséget biztosít a bankkártyás fizetés újraindítására egy linken keresztül. 

Előfizetéses rendszer 

A SalesAutopilot segítségével előfizetéses rendszert is létre lehet hozni—automatikus bankkártyás fizetéssel. 

Csomagpontos szállítási módok

Ezzel a szoftverrel leadott rendelések esetében lehetőség van kézbesítési lehetőségként megadni a Pick-Pack Pontot, GLS csomagpontot és az MPL Posta Pontot is. 

Kezdd el használni a SalesAutopilotot még ma, annál is inkább, mert ezt ingyen is megteheted.

Segítünk neked!

Kérd a segítségünket és a teljes ügyintézést levesszük a válladról! Segítünk felépíteni a teljesen automatizált online vállalkozásodat. 

Még kérdésed lenne? Tedd fel az űrlap kitöltésével!

Szeretnél abban támogatást kérni, hogy valaki végigkísérjen az online vállalkozás tervezése során, hogy az “építkezés” tudatos és könnyed legyen? Akkor nézd meg a Mentorprogramunkat!

Forrás: Salesautopilot.hu

Kép forrása: Freepik.com