Miről is szól ez? Miről szól a ragyogás? Miről szól az internet? És miről szól a nők ragyogása az interneten?

Először beszéljünk arról, hogy mikor tud egy nő ragyogni.

Akkor tud ragyogni, ha egyensúlyban van, ha harmóniában él. Ha meg tudja mutatni mindezt a harmóniát. Ha ki tudja mutatni a valódi énjét. Egy nő csodálatos tud lenni! Egy nő harmóniát tud vinni az életbe! Egy nő a család középpontja: a gyerekek köré gyűlnek, a férje hozzá bújik. Ő maga a ragyogás!

Minden nőnek, minden embernek – de jelen esetben a nőkről beszélünk – megvan az a bizonyos képessége, az a bizonyos értéke, amivel ide a földre érkezett közénk. Ez neked is megvan, hiszen mindenkinek megvan. A legtöbb esetben érezzük, tudjuk is, hogy mi ez a ragyogás. Akkor kezdődik, amikor ezt a valamit, ezt az értéket életre kelted. Ha elkezdesz aszerint élni, ami ott van benned, ami mozgat, ami mindennap kivet az ágyból. Igen, fontosak a gyerekek és a család. Tudom, hogy értük mindent megteszel. De az a bizonyos dolog az az, ami miatt és amiért bezsongsz,

  • ami visz előre,
  • amitől szárnyalni tudsz,
  • amitől motivált vagy,
  • amiért bosszús vagy,
  • amiért a végletekig el tudsz menni,
  • amiért küzdeni tudsz,
  • amiért mérges tudsz lenni,
  • ami mellett kiállsz,
  • ami az életed,
  • ami előre visz.

Na attól tudunk igazán ragyogni!

Nők a Neten - Ragyogj az interneten!

Térjünk vissza a földre egy pillanatra. És vegyük elő az internetet. Igen, megint. Az internetet sokféleképpen lehet definiálni. Hogy szerintem mi az internet? Óriási lehetőség! Lehetőség, hogy megmutassam a világnak, az ország, a városnak, a családomnak, a körülöttem levő embereknek azt, ami bennem van. Ami által szebbé teszem a világot, amely által mások jobban érzik magukat, ami által mások sikerre viszik az életüket, ami által mások üzlete prosperálóbb lesz, amitől mások boldog és örömteli életet élnek. Számomra ez az internet. Egy olyan lehetőség, ami könnyebbé teszi az életünket. Egy olyan világ, ahol egyenlőség van, ahol bárki, bármikor önmaga lehet.

Lehet, hogy pont az ellentettjét gondolod most. Vagy azt, hogy Te nem szereted magadat mutogatni. Szinte hallom a hangot a fejedben, ami azt mondja, hogy nem vagy elég jó, hogy nem vagy elég szép, elég okos, képzett, csinos … stb. És egyáltalán, mit fognak szólni? Egyébként sem vagyok még kész … Tényleg, milyen az, amikor készen vagy és mikor van ez az állapot? A vállalkozásod indulásakor kész vagy? Vagy menjünk egészen az elejére, amikor megszülettél… Mi van akkor, ha nem is kell tökéletesnek lenned? Mi történik akkor, hogyha elkezded és még nem vagy teljesen kész? Mi van, ha soha nem leszel kész?

Nők a Neten - Ragyogj az interneten!

Ez egy folyamat. Nézz körül! Csak nézz meg másokat, hogy mit és hogyan csinálnak az interneten! Úgy találod, hogy a weboldalak készen vannak? Mindig minden készen van, mindig minden kerek egész? Ha pár hónappal később visszatérsz egy weboldalra, már teljesen más információkat találsz rajta: új cikkek, bejegyzések, tartalmak, időpontok. Soha nincs készen és soha nem is lesz. Miért akarod, hogy kész legyen? Hiszen ez egy folyamat. Önmagam/önmagunk kiteljesedése. Számomra ez az internet!

Te, NŐ! Tudod, mi az értéked? Tudod, hogy tudsz ragyogni? És a szíved mélyén tudod, hogy hogyan szeretnél ragyogni? Itt van az internet, ahol mindenki egyenlő. Akkor mire vársz? Mutasd meg magad ott, ahol most vagy!  Azon a ponton. Legyen az internet az utad! Legyen az utad arra, hogy mész és felfedezed önmagadat! Ezáltal másokat is emelsz, másoknak teremtesz szebbet, jobbat, gazdagabbat, finomabbat, élhetőbbet!

Mire vársz? Ragyogj te is az interneten!

Nők a Neten - Ragyogj az interneten!

Képek forrása:

https://www.freepik.com/free-photo/portrait-happy-woman_2859958.htm#page=9&query=women+happiness+sun&position=15

https://www.freepik.com/free-photo/that-story-is-so-funny_10685725.htm

Image by Gulcin Guler from Pixabay: https://pixabay.com/photos/women-female-sun-holiday-face-1898499/