Elmesélem a víziómat.

Az a vágyam, hogy a nők végre felemelkedjenek. Felemelkedjenek abból, amiben vannak -bármilyen szinten is mozognak-, hogy megmutassák magukat a világnak.

Az a vágyam, hogy egy magasabb szintre emeljük önmagunkat és ezáltal a világot is. Nem a feminizmusról beszélek és nem is arról, hogy a férfiakat el kell nyomni. Nem hiszek ebben. Megéltem, megtapasztaltam ezt a gondolkodást is. Az egyenrangúságban hiszek. Abban, hogy egy férfi és egy nő egymás mellett egyenrangúan, egymásért dolgozva, együttműködve közösen tudják építeni a jelent és ezáltal a jövőt.

Ha szűkítem a kört és nem a nagyvilágra gondolok, hanem egy szűkebb közegre, egy családra, pontosan ugyanezt a gondolatmenetet végig lehet vinni. Ha pedig kicsiben működik – márpedig működik -, akkor a “sok kicsi sokra megy” elv alapján igenis képesek vagyunk jobb és egyenrangúbb, egyenrangú világot létrehozni!

Éltem elnyomásban, nagyon-nagyon komoly és mély elnyomásban, testi-lelki agressziónak kitéve. Arra a férfira mégsem tudok rossz emberként tekinteni. Nem a komoly sérülések jutnak eszembe róla, amelyeket okozott nekem, bármilyen mély sebeket hagyott is bennem ez az időszak. A lényeg, hogy sikerült továbblépnem és a tapasztalatokat hasznosítanom. A romboló kapcsolatból szabadulva természetes volt az az érzés bennem, hogy igenis le kell győznöm a férfiakat, több vagyok, mint egy férfi. De idővel szelídült, átalakult ez az indulat.

Ekkor már egy csodálatos párkapcsolatban éltem – amiben a mai napig benne vagyok -, ahol egyenrangúság van, együttműködünk. Hol az egyik, hol a másik fél kap nagyobb támogatást a másiktól. Ebben a kapcsolatban egyensúlyban van az erő: férfi és nő kéz a kézben egymás mellett áll, közösen megtervezve a jövőt és közösen megélve már a jelen minden pillanatát is. A harmónia alapja számomra, hogy a férfi és a női energiák egyaránt jelen vannak.

Nők a Neten vízió

Nem kell mindenkinek megtapasztalnia az elnyomást ahhoz, hogy felálljon a székről és szeretett férje, párja, élettársa mellett elinduljon az önmegvalósítás útján, mindezt úgy, hogy megmarad érzékeny nőnek, anyának és szerető feleségnek, párnak.

A “Nők a neten” támogatást nyújt mindazoknak a nőknek, akik vagy még a legelején vannak az ébredésnek, a “felállásnak”, vagy már benne vannak a folyamatban. Azaz érzik már a késztetést a változtatásra és készek szembenézni magukkal és felismerni saját, eddig rejtett értékeiket és motoszkál bennük a vágy, hogy mindezt megmutassák a világnak.

Nem kell megvárni az induláshoz a tökéletes (vélhetően tökéletes) állapotot, amikor már minden kész, minden feltétel adott. Ha megjelenik a gondolat, az érzés csírája, akkor már el lehet kezdeni az építkezést, tovább lehet gondolni és akár egy jól működő, sikeres vállalkozást felépíteni.

Nők a Neten vízió

A “Nők a neten” a következő gondolatmenetet követi:

Mi az Internetet hívjuk segítségül, hogy megmutassuk értékeinket, érdemességünket a nagyvilágnak, az üzleti világnak.

Tudsz ennél könnyebben elérhető, ennél fantasztikusabb eszközt a mai világban, ahol egy pillanat alatt elérhetek emberek ezreihez, akár millióihoz? Az emberek kezében ott az eszköz, a telefon, a számítógép, a laptop , ahol láthatóvá válok és megjelenik mindaz az az információ, melyet magamról és a vállalkozásomról szeretnék megmutatni. Én nem tudok másik ilyen eszközt. Lehet utálni és lehet nagyon szeretni, mint mindent. De nemcsak érdemes, hanem kifejezetten ajánlott használni az internet adta lehetőségeket.

És mi pont ebben segítünk. Segítünk, hogy megtaláld az utadat az online világban, hogy megtaláld azt a pénzkereseti lehetőséget, ami igazán passzol hozzád. Hogy megtapasztald azt a biztonságot, amit ez a világ tud nyújtani neked minden körülmények között.

Nők a Neten vízió

Képek forrása:

https://www.freepik.com/free-photo/white-cardboard-gender-figurines-standing-seesaw_6657593.htm#page=2&query=women+power&position=14

https://www.freepik.com/free-photo/rear-view-blonde-woman-standing-field_8404820.htm

https://www.freepik.com/free-photo/rear-view-blonde-woman-standing-field_8404783.htm

https://www.freepik.com/free-photo/carefree-blonde-woman-standing-field-path_8404841.htm

https://www.freepik.com/free-photo/woman-s-legs-high-heels-road-sunny-day_8316207.htm#page=1&query=woman%20walking%20on%20road&position=38