• 🔸Neked van már saját kurzusod, amit online tudsz értékesíteni?
  • 🔸Vagy úgy gondolod, te úgy sem tudsz semmi olyat mondani, amire az emberek kíváncsiak, akár vevők is lennének? Egész biztos?
  • 🔸Azt gondolod, most senki sem vásárol? Vagy miért pont tőled venne?
  • 🔸Azt gondolod, van most az embereknek nagyobb gondjuk is, mint „buta” online tanfolyamokat vegyenek?
  • 🔸”Sok idő, sok pénz, meg amúgy is, nem értek én ehhez!” gondolatokkal elhesegeted a lehetőséget magadtól?

Csak néhány azok közül az érvek közül, amit hallani szoktam, hogy miért ne csináljunk valamit. Ezzel sincsen persze semmi gond persze.

De annyi jó példát látok magam körül! Amikor azt látom, hogy családanyák-apák nem adják fel, hanem ötletelnek és megvalósítják.

Ilyen például régi ügyfelem, Éva Horváth is, aki annyira pörög, hogy Nekem kellene tanulnom tőle. És csinálja! Pedig van két kamasz gyereke, férje … minden van, ami kifogás lehet.

Legújabb online tanfolyami oldalát raktam épp össze neki, ahol a NAPLÓÍRÁS rejtelmeibe visz el minket most EXTRA KEDVEZMÉNYES áron. Katt ide: Naplóírás online kurzus

A hírleveleit is én szerkesztem Évának, hihetetlen jó olvasni és hallgatni is őt, úgyhogy bátran ajánlom mindenkinek, a kurzusait, a vele való személyes találkozókat.

Évával egyébként tervezzük, hogy önálló webshopot hozunk létre a online tanfolyamainak, ahol összegyűjtve megtalálja a látogató a számára ideális online tanfolyamot.