Munkáim

Most lépjünk a tettek mezejére. A weboldalakat szívvel-lélekkel készítem. Soha nem halmozom fel a munkáimat, hogy teljes pontossággal tudjak koncentrálni egy adott projektre.

 

Alem da Lemda zenekar honlapja

 

Egy régi honlapot kellett új köntösbe átrakni. Férfias és populáris honlapot szerettek volna. Legújabb albumuk megjelenésére egy teljesen új designra volt szükségük. Élvezetes munka volt! Rendkívül elégedettek voltak a munkámmal. Időközben a webshop is elkészült a weboldalhoz.

Ajánlások, referenciák

Ismerősöm ajánlotta Ágit! Gyors, precíz, pontos és nagyon profi! Örülök, hogy egy ilyen nagyszerű csapat készítette a webshopomat! Egyszerűen fantasztikus lett! Jó szívvel ajánlom mindenkinek! Ezúton is köszönöm a rengeteg munkát és segítséget! 🙂

Tóth Dóri

tulajdonos, DressyDream webshop

Ajánlással érkeztem Ágihoz, aki elkészítette a honlapomat. Megbízható, precíz, kreatív, kedves személyisége a munkában is tükröződött.
Köszönöm szépen Neked:
Bozsik Anita Arany Varázs 🙂💝
Bozsik Anita

tulajdonos, Aranyvarázs

Korrekt, megbízható, pontos és hozzáértő csapat, akik a megrendelő igényéhez és pénztárcájához igazodva szolgáltatnak. Ráadásul az elvégzett munka után sem hagynak magadra. 🤗😊 Szívből ajánlom mindenkinek, aki egy színvonalas honlapot szeretne, ami tényleg működik és még gyors is. Köszönöm, hogy mindig örömmel tölt el, ha felnézek a honlapomra. 🥰 😁😽
Takács Viktória

Integrál szemléletű ÖNfejlesztő, családállító

Hálás vagyok Nagy Áginak, aki a weboldalamat elkészítette.

Laikusként azt gondoltam, hogy klikk-klakk, néhány kattintás, pár mondatos megbeszélés, és már el is készül egy honlap, egy értékesítési felület, egy banki utalásos rendszer.

Be kell látnom tévedtem, ez van, amikor olyanról alkotunk véleményt, amiről fogalmunk sincs.

Nem vitás, nagyon komoly háttérmunka zajlott a kulisszák mögött.

Ebben volt segítségemre a Kell egy Honlap – Szenvedélyes vállalkozóknak csapata, akik a gondolat megszületésétől a honlap elkészültéig teljes gőzzel dolgoztak, tevékenykedtek.

Ági a kreatív ötleteivel, szuper megoldásokkal, egy igazán átlátható, letisztult honlapot hozott létre. Én elképzeltem, ő megvalósította.

Nagyon köszönöm Ági a lelkiismeretes, kitartó, és ötletekkel teli hozzáállásodat, munkádat, és azt, hogy ilyen redkívül segítőkész és türelmes voltál mindenben.

Szeretettel ajánlom mindenkinek, akik szép, gyorsan és színvonalasan elkészített weblapot szeretnének.

Vargáné Bende Erika

jógaoktató, Ananda Jógastúdió

Ágit olyan vállalkozóknak ajánlom, akik nem a sablonos megoldásokat keresik. Ágival nem együtt dolgozol, hanem együtt lélegzel az egész folyamat alatt. A vidámsága, a munka iránti alázata maximális kreativitással és pontossággal egyesül. Fantasztikus, példaértékű nő és nagyon jó szakember! Személy szerint nagyon sajnáltam, mikor a közös projektünk véget ért de tudom, hogy meg fogom keresni őt, mert függőséget okoz! Ha valami egyedit keresel, egy percig se gondolkozz tovább. Szeretettel ajánlom.🥰

Kozák-Ágó Szilvia

life coach, mozaikcsalád mentor, tanácsadó

Ági nagyon nagyon odafigyel arra, mit is szeretnék a honlappal, ugyanakkor nem téveszti szem elől, hogy mi az, ami valóban működik. Azon van, hogy ezt két tényezőt összehozza, hogy egy igazán nagyszerű dolog szülessen. Rendkívül alapos, összeszedett. Szívvel- lélekkel dolgozik.

Dr. Illés Nóra

gyógyszerész-egészségmentor, Harmónia Medicina

Készen állsz egy új honlap indítására?

Vagy szeretnéd a régit felújítani?
Ajánlatot kérek!

Szolgáltatások

Ismerd meg a lehetőségeidet, kalandozz az oldalon és válassz a Neked szimpatikus támogatások közül!

WEBOLDAL készítése

Miniweboldal

WEBSHOP építése

Webshop építése - kellegyhonlap

ONLINE tanfolyami rendszer kiépítése

Online tanfolyami rendszer - kellegyhonlap.hu

ONLINE konzultáció

Kell egy Honlap!

ONLINE Mentorprogram

Kell egy Honlap! Mentorálás

ONLINE Vállalkozói brandépítés - HAMAROSAN!

Online vállalkozói brandépítés

Workshopok és előadások - online és offline

Workshopok, előadások - kellegyhonlap.hu

NŐK A NETEN - Támogatás, ami neked is jár!

Nők a Neten - kellegyhonlap.hu