weboldal és webshop készítés kedvezményes áron 2021. július 15-ig!

jaromident_referencia_kell_egy_honlap
cegkisero_referencia_kell_egy_honlap
Webshop építése - kellegyhonlap
Miniweboldal

Lépj a tettek mezejére, ha eddig csak halogattad a dolgot!

A minap beszélgettem egy ügyfelemmel, hogy szeretne weboldalt, de csak ősszel, mert itt a nyár, meg a gyerekek…

Elmagyaráztam neki, hogyha ősszel szeretne weboldalt készíteni, akkor ahhoz már most el kell kezdeni a felkészülést. Árajánlat bekérést, elfogadást, tartalomgyártást, képek összegyűjtését…

Ezzel mindig rengeteg idő megy el, csak az emberek nagy része ezt addig nem tudja, amíg bele nem kerül az adott szituációba.

Így felajánlottam neki, hogy még kedvezményes áron megrendelheti a weboldalát, hiszen a weboldalon már a magasabb árat találja.

Arra gondoltam, hogy július 15-ig neked is felajánlom ezt a lehetőséget,  hogy még az előző árlista alapján készítjük el az árajánlatot.

A feltétel, hogy:

  • július 15-ig kérj árajánlatot
  • és, ha szimpatikusak a feltételek és az árak,
  • akkor 1 hét alatt fogadd el,
  • majd 3 napon belül utald át az előleget, ami a végösszeg 70 %-a.

Ha szeretnéd, hogy a mi csapatunk készítsen számodra csodás, ideális ügyfélre szabott weboldalt vagy webshopot, akkor kérlek töltsd ki az űrlapot és mi elkészítjük számodra az árajánlatot!

Kell egy Honlap!

Nagy Ági vagyok – online vállalkozói stratéga

A csapatom tagjaival azon dolgozunk, hogy a vállalkozásodhoz tökéletesen illeszkedő rendszereket építsük fel. Számtalan online  megoldás létezik, ami a számodra az online értékesítést, megjelenést, kommunikációt gördülékennyé és automatizálttá teszi. Segítek abban, hogy kiválasszuk, a számodra ideális megoldást.

A Kell egy Honlap! csapatát több online szakember erősíti, így a következőkkel biztosan fordulhatsz hozzánk: Weboldal, webshop, online tanfolyami rendszer fejlesztése, hírlevélrendszer kiépítése, Unas webshop, SalesAutopilot megoldások …

Töltsd ki az űrlapot és munkanapokon 24 órán belül küldjük az árajánlatot!

Az árajánlat kérés ingyenes!

Válassz a fenti felsorolásból! Ha több mindent szeretnél, kérlek a lenti szövegben írd meg nekem.
Kérlek olvasd el az Adatvédelmi tájékoztatót, majd fogadd el, ha egyetértesz vele. Csak így tudsz kérni tőlem ebben a formában árajánlatot! Különbön hívj fel a következő telefonszámon: +36 30 830 52 28

AJÁNLÁSOK, REFERENCIÁK

Ágit olyan vállalkozóknak ajánlom, akik nem a sablonos megoldásokat keresik. Ágival nem együtt dolgozol, hanem együtt lélegzel az egész folyamat alatt. A vidámsága, a munka iránti alázata maximális kreativitással és pontossággal egyesül. Fantasztikus, példaértékű nő és nagyon jó szakember! Személy szerint nagyon sajnáltam, mikor a közös projektünk véget ért de tudom, hogy meg fogom keresni őt, mert függőséget okoz! Ha valami egyedit keresel, egy percig se gondolkozz tovább. Szeretettel ajánlom.🥰

Kozák-Ágó Szilvia

life coach, mozaikcsalád mentor, tanácsadó

Hálás vagyok Nagy Áginak, aki a weboldalamat elkészítette.

Laikusként azt gondoltam, hogy klikk-klakk, néhány kattintás, pár mondatos megbeszélés, és már el is készül egy honlap, egy értékesítési felület, egy banki utalásos rendszer.

Be kell látnom tévedtem, ez van, amikor olyanról alkotunk véleményt, amiről fogalmunk sincs.

Nem vitás, nagyon komoly háttérmunka zajlott a kulisszák mögött.

Ebben volt segítségemre a Kell egy Honlap – Szenvedélyes vállalkozóknak csapata, akik a gondolat megszületésétől a honlap elkészültéig teljes gőzzel dolgoztak, tevékenykedtek.

Ági a kreatív ötleteivel, szuper megoldásokkal, egy igazán átlátható, letisztult honlapot hozott létre. Én elképzeltem, ő megvalósította.

Nagyon köszönöm Ági a lelkiismeretes, kitartó, és ötletekkel teli hozzáállásodat, munkádat, és azt, hogy ilyen redkívül segítőkész és türelmes voltál mindenben.

Szeretettel ajánlom mindenkinek, akik szép, gyorsan és színvonalasan elkészített weblapot szeretnének.

Vargáné Bende Erika

jógaoktató, Ananda Jógastúdió

Korrekt, megbízható, pontos és hozzáértő csapat, akik a megrendelő igényéhez és pénztárcájához igazodva szolgáltatnak. Ráadásul az elvégzett munka után sem hagynak magadra. 🤗😊 Szívből ajánlom mindenkinek, aki egy színvonalas honlapot szeretne, ami tényleg működik és még gyors is. Köszönöm, hogy mindig örömmel tölt el, ha felnézek a honlapomra. 🥰 😁😽
Takács Viktória

Integrál szemléletű ÖNfejlesztő, családállító