Az Ügyfélszerzés 8+2 lépése

Az ügyfélszerzés 8+2 lépése - ingyenes anyag - Kell egy Honlap!

Ezt az ingyenes anyagot, azoknak a kezdő vagy újrakezdő vállalkozóknak szánom:

  • akik szeretnének ügyfeleket szerezni és nem riadnak vissza attól, hogy hallassák a hangjukat
  • megértették, hogy ahhoz, hogy bevétele legyen a vállalkozásnak, ügyfélre van szükség
  • szeretnének minél gyorsabban elindulni a bevételszerzés útján, hiszen tudják, hogy amíg ez nincs rendben, addig fusztráció van
  • hajlandóak tenni a vállalkozásukért és nem várják lótuszülésben, hogy az ölükbe pottyanjon a szerencse, na meg az ügyfél

Az online világ számos lehetőséget kínál Neked, hogy elindulj az úton, mint vállalkozó és megismertesd magad a közönséggel, a leendő ügyfelekkel.

Viszont tudnod kell, hogy vannak jól bevált „offline” módszerek is, amiket érdemes használnod még akkor is, ha esetleg online vállalkozáson töröd az agyad.

Az Ügyfélszerzés 8+2 lépése megadja számodra a biztos ügyfélszerző lépéseket, ezáltal pedig a bevételt. Ha elvégzed a Megvalósítási füzetben levő feladatokat is, akkor tuti a siker.

Miért 8+2 ügyfélszerző lépés?

  • 8 lépés kezdő vállalkozóknak a rendelkezésükre álló eszközökből és lehetőségekből
  • +2 lépés a haladó(bb) vállalkozóknak

Csak rajtad áll! Én nem tudok helyetted ügyfeleket szerezni, viszont meg tudom mutatni az utat, amin lépkedve megérkeznek a bankszámládra az összegeket. De ehhez Te kellesz és a cselekvésed!

Most átadom Neked a Nő a Neten, vállalkozz az Interneten! online tanfolyamom egyik anyagát, ahol is az Ügyfélszerzés 8+2 fontos lépését részletezem.

Töltsd ki az űrlapot és máris Tiéd az Ügyfélszerzés 5 lépése anyagom és hozzá tartozó megvalósítási füzetet!

A „KÉREM” gomb megnyomása után átkerülsz arra az oldalra, ahol megtekintheted a videót és letöltheted a füzetet. Várd meg míg betöltődik oldal! E-mailben is kapsz róla információt, ha máskor néznéd meg az anyagot. Ha az e-mailt nem találod, keresd a Spam vagy promóciós mappában, vagy írj a hello@kellegyhonlap.hu címre!

.

A „KÉREM” gomb megnyomása után átkerülsz arra az oldalra, ahol megtekintheted a videót és letöltheted a füzetet. Várd meg míg betöltődik oldal! E-mailben is kapsz róla információt.